четвер, 09 квітня 2009 11:57

Син голови КС Стрижака заплатить 340 грн за аварію на "Ламборджині"

Син голови КС Стрижака заплатить 340 грн за аварію на "Ламборджині"

За розбитий під Ужгородом LamborghiniMurcielago Кахи Каладзе водій, який на момент здійснення ДТП перебував у суперкарі, заплатить всього 340 гривень штрафу.

Про це повідомив начальник Управління ДАІ в Закарпатській області Петро Луцюк.

За його словами, за фактом ДТП, в яку потрапило авто Каладзе, було складено три протоколи по Кодексу про адміністративні правопорушення. "Перший - за статтею 124, власне, за фактом ДТП, другий, - за неправильний вибір швидкісного режиму (стаття 125), третій, - за статтею 126, власне за відсутність реєстраційних документів на авто", - уточнив Луцюк.

У пересічних громадян України за банальне перевищення швидкості стягують 250 гривень штрафу. "Ламборджині" ж їхав зі швидкістю, яка перевищувала 220 кілометрів на годину.

За кермом авто на момент ДТП був громадянин України Головей

Начальник УДАІ також уточнив, що, згідно з рішенням суду, сума штрафу, визначена за здійснення ДТП, складає 340 гривень. Її повинен буде сплатити водій, який на момент здійснення аварії перебував у Lamborghini.

Він повідомив, що за кермом авто на момент ДТП був громадянин України Головей, а не син голови Конституційного Суду України Андрій Стрижак, як про це пишуть деякі мас-медіа. Головей, за словами начальника Державтоінспекції, нібито переганяв авто у автосервіс, щоб помити, але неправильно вибрав швидкісний режим, і злетів в кювет.

Луцюк також повідомив, що офіційно LamborghiniMurcielago зареєстроване в Мілані на відомого футболіста Каладзе, але передовірене на жителя міста Міхайловце Словацької Республіки Довганича, який, можливо, і заїхав на ньому в Україну.

За словами начальника УГАЇ, юридичних підстав для затримання авто не було, тому на штрафмайданчик його не відганяли.

Нагадаємо, LamborghiniMurcielago, власником якого є відомий футболіст Каха Каладзе, потрапив у ДТП 23 березня в 2009 р. на об"їзній дорозі міста Ужгород. В аварії ніхто не постраждав, передає УНІАН.

Згодом Каладзе заявив, що за кермом його Lamborghini сидів син голови Конституційного Суду України Стрижак. Футболіст відзначив, що син голови КС - його близький друг, і Каладзе не побачив в події нічого скандального.

Обозреватель, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Син голови КС Стрижака заплатить 340 грн за аварію на "Ламборджині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути