понеділок, 03 листопада 2008 09:42

Син депутата-"регіонала" вбив людину

Син депутата Харківської обласної ради від Партії регіонів Олега Каратуманова Дмитро 31 жовтня збив насмерть людину на трасі Київ-Харків-Довжанський.

Про це повідомили в ЦГЗ ГУ МВС України в Харківській області. У п"ятницю близько 22.00 в чергову частину управління надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ-Харків-Довжанський невстановлений автомобіль збив людину і зник.

Незабаром неподалік від місця події був затриманий автомобіль Audi А8 "з численними пошкодженнями, характерними для здійсненого ДТП". Водієм автомобіля виявився Дмитро Каратуманов - син депутата Харківської обласної ради Олега Каратуманова (Партія регіонів).

Каратуманов повідомив представникам правоохоронних органів, що є жителем Харкова, 1989 року народження, але від подальших пояснень відмовився, а після приїзду адвоката був госпіталізований в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної допомоги.

Начальник ЦГЗ ГУ МВС України в Харківській області Сергій Дягільов розповів, що за фактом ДТП порушена кримінальна справа. Міліції вдалося встановити особу загиблого - ним виявився 19-річний студент Харківського національного університету ім. Каразіна Іван Гаража.

Автомобіль, що скоїв наїзд, належить Дмитру Каратуманову, проте номери машини не відповідають зареєстрованим. Крім того, за словами Дягільова, Дмитро Каратуманов надав міліції неправдиві відомості про дату свого народження. "Він народився у 1991 році і взагалі не мав права сідати за кермо", - відзначив Дягільов.

За попередньою версією, водій Audi перевищив швидкість. Про це, зокрема, свідчить характер травм загиблого - у момент зіткнення йому відірвало ногу. Сергій Дягільов повідомив, що друг постраждалого, який знаходився поряд у момент ДТП, зараз надає свідчення, пише Коммерсант-Украина.

Тим часом адвокат Каратуманова Сергій Веприцький спростував звинувачення міліції. "Ніхто з місця події не зникав, і надавати свідчення не відмовлявся", - заявив він. За словами адвоката, автомобіль його підзахисного якийсь час після зіткнення рухався за інерцією, після чого зупинився, водій же був важко травмований і не міг говорити. "Він в реанімації, у важкому стані. А слідство має з"ясувати, що робив пішохід вночі на проїжджій частині", - сказав Веприцький.
Зараз ви читаєте новину «Син депутата-"регіонала" вбив людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути