Ексклюзиви
неділя, 12 серпня 2007 13:23

Симоненко розгадав причину відмови у реєстрації БЮТ

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко вважає, що скандал навколо відмови Центральної виборчої комісії зареєструвати виборчий список БЮТ є політичною технологією, направленою на зрив виборів і введення надзвичайного стану.

"Те, що відбувається навколо відмови ЦВК зареєструвати список кандидатів від БЮТ, - це не просто брудна піар-акція, як може декому вдаватися на перший погляд. Це запрограмована політична технологія зриву виборів і підготовки до введення в Україні надзвичайного стану", - заявив лідер комуністів.

Симоненко підкреслив, що на відміну від лідерів Майдану, "які разом з Президентом не визнають Конституцію і закони, нехтують правами і свободами громадян, керуються виключно власними амбіціями і жагою до влади, представники коаліції в ЦВК не підуть на змову з совістю і не будуть порушувати закони України".

"Помаранчеві це знають і розуміють. Саме тому документи, які подав БЮТ до ЦВК, були завідомо оформленні з порушеннями і не могли бути зареєстровані", - заявив Симоненко.

Лідер КПУ наголосив, що "весь трагіфарс навколо нереєстрації та нібито політичними переслідуванням БЮТ має тільки одну мету – розпуск ЦВК, скасування дострокових виборів та введення надзвичайного стану". "Недарма, - додав він, - Тимошенко вже звернулася з такою вимогою до Президента. Потім планується оголошення референдуму, фальсифікація його результатів, зміна форми правління і встановлення націоналістичної диктатури на чолі з гетьманом", пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Симоненко розгадав причину відмови у реєстрації БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути