вівторок, 25 лютого 2020 08:22

Сильний вітер і раптове потепління - синоптики зробили несподіваний прогноз

Сильний вітер і раптове потепління - синоптики зробили несподіваний прогноз
Синоптики попередили про потеплінняФото: Facebook/Руслан Форостяк

В Україні у вівторок, 25 лютого, негода трохи вщухне. Синоптики прогнозують плюсову температуру і невеликі дощі, повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Сьогодні в Україну прийде циклон Zehra. У західні області він принесе опади. На решті території країни протягом дня переважатиме суха погода. Стовпчики термометра у вівторок показуватимуть +3...9°С. У середу очікується потепління до +6...14°С2, - повідомила синоптик Наталя Діденко у Facebook.

Вночі у східній частині та на крайньому заході країни мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, вдень у західних, Житомирській та Вінницькій областях невеликі опади переважно у вигляді дощу, на решті території без істотних опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото наслідків страшного урагану в Одесі

З самого ранку на дорогах країни пануватиме ожеледиця. Вітер очікується північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м / сек. Також в країні, крім північних областей, синоптики прогнозують пориви 15-20 м / сек. Температура вдень встановиться на рівні 3-8 градусів тепла, на Одеській, Прикарпатті та Закарпатті – до 12 градусів тепла.

В Одесі 24 лютого через негоду загинула 69-річна жінка. На неї впало дерево. Нещасний випадок стався на перетині вулиці Ніжинської та провулку Маланова. Ще однією жертвою негоди стала 53-річна мешканка Кропивницького. На неї впало дерево на розі вул. Чорновола і Преображенсько.

Зараз ви читаєте новину «Сильний вітер і раптове потепління - синоптики зробили несподіваний прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути