Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 16:29

Сибіряки привітали інопланетян з ювілеєм Леніна

На картографічному сервісі Google Earth виявилося гігантське поздоровлення Володимиру Іллічу Леніну із століттям. Побачити його стало можливо за допомогою супутникового фотографування з космосу. Невідомі умільці вирубали дерева (або, навпаки, посадили їх) у формі акуратного напису "Леніну - 100 років" між селищами Праця і Знання і Звериноголовськ. Першими артефакт помітили в блозі Englishrussia.

Виявити напис можна за цим посиланням. З урахуванням того, що Володимир Ленін народився в 1870 році, гігантський напис був зроблений майже 40 років тому.

Раніше в Росії і інших країнах світу виявлялися і інші цікаві написи, які можна розгледіти лише з великої висоти. Так, навесні 2006 років у Британії на одному з полів був знайдений гігантський напис "дупа" (arse), а на даху житлового будинку в столиці Росії в 2007 році виявилося слово (обережно, ненормативна лексика), яке не прийнято використовувати в зареєстрованих засобах масової інформації і громадських місцях.
Зараз ви читаєте новину «Сибіряки привітали інопланетян з ювілеєм Леніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути