четвер, 13 травня 2010 09:39

Сезарія Евора перенесла термінову операцію на серці

Сезарія Евора перенесла термінову операцію на серці

Знаменита співачка з Кабо-Верде Сезарія Евора перенесла операцію на серці в Парижі.

Як повідомляє газета The Guardian, в минулі вихідні у 68-річної виконавиці трапився напад після концерту в Лісабоні. В неділю її екстрено доставили в одну з клінік французької столиці, де наступного дня була зроблена операція, що тривала шість годин.

Представники звукозаписного лейблу Сезарії Евори Lusafrica заявили, що операція пройшла успішно і в даний час співачка відновлюється у відділенні інтенсивної терапії.

У зв'язку з погіршенням здоров'я Еворі довелося відмінити всі свої концертні виступи до кінця 2010 року, включаючи європейський і північно-американський тури, а також літні виступи в Китаї, Бразилії та Тунісі. З початку року співачка знаходилася в світовому гастрольному турне на підтримку свого останнього альбому "Nha Sentimento", що вийшов в жовтні 2009-го.

Сезарія Евора вже не вперше перериває гастролі через проблеми зі здоров'ям. Її попередній тур 2008 року також був достроково завершений через інсульт.

Евора, котра отримала прізвисько "Босонога діва", вважається найвідомішим в світі виконавцем пісень в жанрі "морна", що зародився в Кабо-Верде. На рахунку співачки 11 студійних альбомів, перший з яких був випущений в 1988 році.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Сезарія Евора перенесла термінову операцію на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути