четвер, 20 травня 2010 08:36

Севастопольські лікарні одержали від США медобладнання на півмільйона доларів

Севастопольські лікарні одержали від США медобладнання на півмільйона доларів

Три контейнери медичного устаткування та інструментів на загальну суму 573 тис. доларів США одержали севастопольські міські лікарні N1 і N5 в рамках гуманітарного проекту Держдепартаменту США і американської громадської організації "Міжнародна допомога і розвиток".

Серед устаткування - хірургічні інструменти, системи, мікроскопи, гінекологічні ліжка, шприци, простирадла та інше приладдя.

Начальник управління охорони здоров'я Севастопольської міської державної адміністрації Віктор Пологов повідомив журналістам, що ця гуманітарна допомога в кризовий час є вкрай необхідною для лікарень міста. За його словами, все одержане устаткування абсолютно нове.

Директор гуманітарних програм офісу з координації допомоги США в Європі і Євразії Джеральд Оберндорфер в інтерв'ю журналістам зазначив: "Ми плануємо продовжувати реалізувати такі програми в Україні, зокрема в Криму. Я б хотів відзначити велику програму, яку ми виконаємо у вересні цього року в Автономній Республіці Крим, у місті Сімферополі: за цією програмою ми доставимо 100 сорокафутових контейнерів з медобладнанням і медприладдям, які будуть розподілені серед цільових установ міста Сімферополя".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Севастопольські лікарні одержали від США медобладнання на півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути