понеділок, 09 квітня 2007 14:15

Шестирічний хлопчик підозрюється у сексуальних домаганнях

У Австралії учня першого класу звинувачують в сексуальних домаганнях до однокласниці. У покарання за такі незвичайні для його віку дії Джонатану Таунсенду керівництво початкової школи Bramfield Park на три тижні заборонило відвідувати уроки. Поки неясно, чи збираються батьки постраждалої подавати до суду.

Мати дитини Вероніка Таунсенд, яка виховує сина одна, відмовляється вірити, що її хлопчик здатний на щось подібне. За словами матері, син дивиться тільки мультфільми і, природно, поняття не має про секс і "сексуальні домагання". Як говорить мати, доступу до фільмів і передач для дорослих у малюка немає.

Як розповіла потерпіла від сексуально стурбованого першокласника, сусідка по парті, Джонатан чіпав її "за недозволені місця" і робив при цьому "неприпустимі сексуальні пропозиції". Більш того, за твердженням "жертви", однокласник загрожував їй "великими ножицями".

Адміністрація школи збирається покарати юного розпусника.Адвокати матері дитини відзначають, що звинувачення грунтуються виключно на свідченнях дівчинки.

Таким чином, Джонатан Таунсенд став найменшим громадянином Австралії, якого звинувачують в сексуальних домаганнях.

З кожним роком сексуальна злочинність молодшає. Зв"язано це, перш за все, з тим, що діти дістають безконтрольний доступ до багатоканального телебачення і інтернету. Правда, при цьому у дітей у віці до 10-12 років "сексуальні злочини", як правило, зводяться до непристойних пропозицій і образ, відзначає NEWSru Israel.
Зараз ви читаєте новину «Шестирічний хлопчик підозрюється у сексуальних домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути