пʼятниця, 28 травня 2010 20:30

Шеріл Коул "забула" розповісти чоловікові про розлучення

Шеріл Коул "забула" розповісти чоловікові про розлучення

Британська співачка і телеведуча Шеріл Коул не поставила до відома свого чоловіка, футболіста лондонського "Челсі" і збірної Англії, Ешлі Коула про те, що подала на розлучення. Чоловік співачки дізнався про майбутнє розірвання шлюбу з газет.

Близькі до футболіста джерела розповіли виданню, що, дізнавшись про рішення Шеріл розлучитися з ним, він розлютився і пообіцяв "вести таку ж брудну гру, як і вона". Особливе обурення Коула викликало та обставина, що його дружина подала папери в суд на наступний день після того, як він відлетів до Австрії, де разом зі збірною Англії готується до чемпіонату світу з футболу в ПАР.

"Ешлі був вражений, коли прочитав у газетах, що Шеріл подала на розлучення. Вона вибрала найгірше час, щоб розлучитися, - адже у нього немає можливості займатися розлученням, він повинен зосередитися на майбутній світовій першості і бути на піку форми найближчими тижнями" , - розповіло одне з джерел газети.

За словами співрозмовників видання, зараз Ешлі Коул пербуває в пригніченому стані і переживає через розлучення. "Ешлі не впорається зі стресом, пов'язаним з розлученням. Він дуже важко переживає, і це напевно позначиться на його грі на ЧС", - відзначив співрозмовник видання The Daily Star.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Шеріл Коул "забула" розповісти чоловікові про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути