понеділок, 22 жовтня 2007 12:24

Сергій Звєрєв влаштував порно-оргію (ФОТО)
5

Епатажний стиліст Сергій Звєрєв в самий розпал іменин раптово сховався за кулісами нічного клубу і там прямо на стільцях вдався секс-утіхам з пишногрудою блондинкою. Ні Звєрєв, ні його сексапільна партнерка не приховували своєї пристрасті і пестили один одного, забувши про все на світі.

Сергій Звєрєв, давно відомий ексцентричною вдачею, цього разу перевершив сам себе. Прийшовши на день народження однієї з своїх подруг - співачки Кристини Свєшнікової, Сергій не став втрачати часу даремно.


Сергій познайомився з чарівною пишногрудою блондинкою, а вже через декілька хвилин гарячого флірту "затягнув" пані в одну із закулісних кімнат, де недовго думаючи почав зривати з неї одяг.

Звєрєв навіть не став довго церемонитися і запрошувати блондинку додому, а вирішив "узяти" дівчину прямо на стільцях.


Тоді як іменинниця втратила свого друга і вже зібралася піти шукати його, Звєрєв щосили вдавався до любовних утіх! Причому ні Сергій, ні його нова знайома навіть не звернули уваги, коли двері в кімнатку злегка прочинилися і один з цікавих гостей вечірки побачив картинку, що немов зійшла з екрану найгарячішої шведської "полунички". І не тільки побачив, але і зняв інтимну сцену на "мильницю"!

Парочка, що злегка втомилася, але задоволена, тільки через півгодини повернулася до гостей вечора.

"Це було круто! - визнався пізнішим Сергій друзям. - Такого божевільного сексу у мене вже давно не було! Я так багато працюю, і моє життя - суцільний стрес, так що доводиться розважатися прямо на роботі, я не бачу в цьому нічого жахливого!", повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Звєрєв влаштував порно-оргію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути