Ексклюзиви
субота, 25 січня 2020 17:43

Сенцов закликав брати приклад з Ізраїлю

Сенцов закликав брати приклад з Ізраїлю
Сенцов наголосив, що Ізраїль намагаються знищити. Фото: Укрінформ

Режисер Олег Сенцов закликав Україну брати приклад із Ізраїлю.

Він вказав, що Ізраїль оточений вороже налаштованими державами, які щодня вимагають її знищення, передає "Дзеркало тижня".

"Росія не вимагає нашого знищення. Так, вона хоче нас підпорядкувати та повернути в орбіту свого впливу. Але не змести поверхні землі. А Ізраїль хочуть знищити. Взагалі. І там сім мільйонів людей, які живуть в колишній пустелі. Де вони побудували успішну державу, успішну армію, успішну розвідку, контррозвідку, систему безпеки. І вони дають собі раду. Не одну війну вже виграли. І, як і раніше, залишаються економічно та політично розвиненою країною. Вони ведуть свою політику, не звертають уваги ні на кого. Вони – виживають",
– наголосив Сенцов.

На його думку, Ізраїль є прикладом держави, яка навчилася захищатися.

"Так і Україна повинна стати сильною в економічному, військовому, політичному плані. Без цієї основи з нами ніхто і ніколи не буде розмовляти. Ми нікому не будемо цікавими, завжди залишаючись об'єктом в чужій грі", – підкреслює колишній полонений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцов: Президент, який хоче миру за всяку ціну, - це саме те, чого хоче Путін

На думку Сенцова, Україні передусім треба провести корінні реформи, побудувати незалежну судову систему та економічно розвинутися.

"Ось тоді ми будемо сильними. Звісно, сильна армія, сильні правоохоронні органи, які будуть займатися не "кришуванням" кримінального лівого бізнесу, а своїми прямими обов'язками. Без цього не буде нічого. Як немає зараз. Жоден з названих мною пунктів в Україні сьогодні не працює", – підсумував Олег Сенцов.

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу в Єрусалимі у п'ятницю згадав про нині окупований Росією Крим. Це відбулося під час зачитування Зеленським історій про трагедію Голокосту.

Зараз ви читаєте новину «Сенцов закликав брати приклад з Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути