Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2018 13:17

Сенцов написав проникливого листа з колонії

  Олег Сенцов написав листа з колонії
Олег Сенцов написав листа з колонії

Український режисер Олег Сенцов після тривалого голодування в російській колонії не відчуває себе розчарованим і готовий продовжувати боротьбу.

Про це Сенцов написав в листі іншому українському політв'язню в РФ Олександру Кольченку. Фрагмент листа оприлюднила в Facebook російська правозахисниця Тетяна Щур.

"У мене все нормально, почуваю себе добре. Передайте Саші К. великий від мене привіт! Хай не переживає ні за мене, ні взагалі ні за що - це шкідливо! Ніякі наші старання не марні", - пише Сенцов.

"Нехай там не сумує і головне - я не відчуваю себе ні розчарованим, ні переможеним. Як казав старина Хем: "Людину можна вбити, але не можна перемогти". Ось з мною так само: я ніколи не здаюся!" - додав український режисер.

14 травня Сенцов оголосив безстрокове голодування в колонії з вимогою до влади РФ звільнити всіх українських політв'язнів.

5 жовтня директор Федеральної служби виконання покарань Росії Валерій Максименко розповів, що режисер припиняє голодування. Пізніше омбудсмен Людмила Денисова пояснила, що такий процес набагато страшніше і важче. За її словами, Сенцов знаходиться "за межею".

Зараз ви читаєте новину «Сенцов написав проникливого листа з колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути