Ексклюзиви
середа, 14 квітня 2010 11:42

Семиноженко наказав зупинити незаконні будівництва у Києві

Семиноженко наказав зупинити незаконні будівництва у Києві

Віце-прем"єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко дав доручення київському голові Леоніду Черновецькому зупинити незаконні будівництва на території столиці.

Про це заявив народний депутат Кирило Куликов.

"Віце-прем"єр дав доручення мерові Києва заборонити всі незаконні будівництва на території столиці", - сказав парламентарій.

Крім того, за його словами, віце-прем"єр доручив столичним правоохоронним органам розібратися з незаконними діями забудовників і призупинити їх на території Софії Київської, що охороняється ЮНЕСКО.

Куликов наголосив, що з вини забудовників дії активістів на скандальному будівництві у вівторок "могли закінчитися великою трагедією і людськими жертвами".

"Я не підтримую акції на грані фолу, коли могли загинути люди. Я можу зрозуміти, що терпіння від хамства забудовника і порушень закону - на межі, але це не дає права ризикувати життями людей", - сказав депутат, наголосивши, що усі будівництва повинні відбуватися "в рамках закону і ніяк інакше".

Як відомо, у вівторок 4 активістів, які виступають проти незаконної забудови у столиці, блокували роботу будівельного крану, залізши до його кабіни. Під час самого блокування ніхто не постраждав. Один з активістів отримав травму вже після того, як зліз з крана - йому розбили голову охоронці будмайданчика.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Семиноженко наказав зупинити незаконні будівництва у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути