субота, 23 серпня 2014 12:27

Семенченко звернувся до українців і попросив готуватися до партизанської війни

Семенченко звернувся до українців і попросив готуватися до партизанської війни
Фото: wikipedia.org

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко закликав українців об'єднатися і готуватися до народної війни.

Звернення до народу Семенченко опублікував у своєму Фейсбук.

Семенченко зазначив, що в цій війні більше немає часу чогось чекати: "Чекати більше нічого. Всі розмови про умиротворення агресора виявилися обманом. Орді потрібно ВСЕ. А що не все - то в руїни. На попіл. Це для них питання виживання. Вчора Крим, сьогодні Донбас, завтра, коли наростаючі економічні труднощі зметуть владу і занурять країну у керований ззовні хаос - все інше. Чекати більше нічого. Я не буду писати про те як насправді привільно почувають себе терористи в завойованих містах, як вільно можна переміститься з Донецька в РФ і назад, чим відрізняються зведення від правди. Я клянусь що закрив би очі на багато при мирних переговорах якщо б не знав З КИМ ці переговори і ЩО вони насправді хочуть".

"Вітчизна - в небезпеці. І всім, кому вона дорога я закликаю почати об'єднуватися і готуватися до народної війни - єдиного засобу здатного не просто зупинити ОРДУ, а змести її до чортової матері з історичної реальності", -написав він.

Комбат "Донбасу" звернувся до простих громадян, лідерів місцевих самоооборон, воєнізованих організацій, патріотичних об'єднань з усієї України: "Виходьте на зв'язок. Давайте об'єднуватися, " старанно навчати воїнів", готувати саперів, снайперів, парамедиків, розміщення диверсійних груп, розробляти схеми оборони наших міст і сіл".

Звернувся  також до президента, уряду та керівників силових відомств: "Я не знаю Ваших планів на цей випадок. Я простий комбат і не маю допусків. Робіть щось. Якщо робите , то робіть відкрито. Щоб вони знали і ми бачили, і могли підтримати. Не бійтеся паніки, ми не нація панікерів, почніть ДЕМОНСТРАТИВНО і відкрито готувати країну до партизанської війни. Адже тоді швидше всього її і вести не доведеться".

"Ми повинні бути готові. Ще вчора. Але якщо вже прогавили момент то хоча б завтра", -зазначив Семенченко.

Зараз ви читаєте новину «Семенченко звернувся до українців і попросив готуватися до партизанської війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути