субота, 25 липня 2020 15:48

СБУ посилила заходи безпеки в Києві

СБУ посилила заходи безпеки в Києві
На Київщині встановили підвищений "жовтий" рівень терористичних загроз. Фото: Reuters

Служба безпеки України посилила заходи безпеки в Києві.

Відповідне рішення прийняли після недавнього захоплення заручників у Луцьку. Про це повідомляється на сайті спецслужби в п'ятницю, 24 липня.

"Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Києві та області рекомендувала керівництву АТЦ встановити підвищений "жовтий" рівень терористичних загроз у регіоні", - сказано в повідомленні.

На Київщині встановили підвищений "жовтий" рівень терористичних загроз та посилений графік чергувань особового складу правоохоронних органів.

"Основні зусилля зосереджені на запобіганні терористичній діяльності в місцях масового перебування людей, а також на посиленні безпеки об'єктів можливих терористичних посягань", - зазначають у спецслужбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За інформацію про "полтавського терориста" поліція оголосила винагороду

Начальник київського міського й обласного управління СБУ Олег Головаш зауважив, що відомство звертає особливу увагу на ситуацію з безпекою в столичному регіоні "незалежно від заяв будь-яких політичних сил або представників місцевої влади".

"Адже саме в Києві перебуває багато стратегічних об'єктів. Тому посилений контроль над ситуацією з безпекою є в столиці звичним явищем для силових органів. Відбувається конструктивна співпраця", - повідомив він.

Пошуки полтавського нападника 32-річного Романа Скрипника, який у четвер під загрозою вибуху гранати взяв у заручники поліцейського, не припинялися навіть уночі. Але поки що не дали результатів. До пошуків долучили всі силові структури - різні підрозділи поліції, Нацгвардію та СБУ.

Зараз ви читаєте новину «СБУ посилила заходи безпеки в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути