субота, 23 серпня 2008 20:36

Саркозі задоволений виведенням російських військ з Грузії

Президент головуючої в Євросоюзі Франції Ніколя Саркозі в телефонній розмові з російським колегою Дмитром Медведєвим позитивно оцінив виконання в намічені терміни оголошених російською стороною планів з відведення військ з Грузії, повідомляє в суботу прес-служба Кремля.

Виведення російських військ на лінію, передуючу початку бойових дій, є одним з пунктів "плану Медведєва-Саркозі" із врегулювання конфліктів в Грузії.

"Президент Франції висловив позитивну оцінку у зв"язку з виконанням в намічені терміни оголошених російською стороною планів з відведення доданих в посилення миротворчого контингенту військ в зону безпеки, до Південної Осетії та на територію Росії", - сказано в повідомленні.

Як доповів напередодні Верховному головнокомандуючому РФ міністр оборони Анатолій Сердюков, Росія в п"ятницю, як це і було заплановано, завершила відведення з території Грузії частин російської армії, доданих миротворчому контингенту на час операції з примусу Грузії до миру.

Медведєв та Саркозі обговорили окремі аспекти реалізації п"ятого пункту (про заходи безпеки) узгоджених 12 серпня ними в Москві принципів врегулювання, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі задоволений виведенням російських військ з Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути