Ексклюзиви
понеділок, 10 листопада 2008 10:53

Сара Пейлін звинуватила Буша в програші Маккейна

Сара Пейлін звинуватила Буша в програші Маккейна
Сара Пейлін заявила, що в поразці Джона Маккейна на президентських виборах винна адміністрація президента Джорджа Буша. Про свою точку зору на причини завершення виборів губернатор Аляски розповіла в інтерв"ю каналу KTUUChannel 2.

На думку Пейлін, американські виборці хотіли змін, а республіканська пара Маккейн-Пейлін чітко асоціювалася у них з правлінням Джорджа Буша, під час якого Америка зіткнулася з серйозною кризою. Губернатор Аляски вважає, що виборці перед виборами повинні були роздумувати приблизно так: "Як ми докотилися до боргів у розмірі десяти трильйонів доларів під час правління республіканської адміністрації? Як ми могли погрузнути у війні під час правління республіканської адміністрації? Якщо ми говоримо про зміни, ми повинні піти якнайдалі від того, що знаменує поточна адміністрація".

Під час передвиборної кампанії Сара Пейлін заявляла про те, що підтримує багато починів Буша. Наприклад, і вона і її напарник, кандидат в президенти США Джон Маккейн, стверджували, що війну в Іраку слід продовжувати.

На загальнонаціональних президентських виборах, що відбулися четвертого листопада, кандидати від Республіканської партії Маккейн і Пейлін програли суперникам-демократам Обамі і Байден. На виборчі дільниці по всій країні прийшла рекордна кількість народу, і більша частина виборців (включаючи електорат деяких традиційно республіканських штатів) віддали перевагу Бараку Обамі і Джо Байдену.

Зараз ви читаєте новину «Сара Пейлін звинуватила Буша в програші Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути