четвер, 27 листопада 2008 16:45

Санта-Клауса звільнили за приставання до покупця

Санта-Клауса звільнили за приставання до покупця
Актор Ендрю Мондіа, який працював в одному з магазинів британської мережі Selfridges на Оксфорд-Стріт, був звільнений за те, що запропонував відвідувачці торгового центру сісти до нього на коліна. Про це пише видання The Daily Telegraph. 32-річний Мондія заявив, що він шокований рішенням керівництва магазина відмовитися від його послуг.

Як розповів колишній Санта, він пропонував посидіти на колінах всім відвідувачам магазину, незалежно від їх статі і віку. "У мене на колінах сиділи і діти, і дорослі жінки, і юні дівчата, і навіть чоловіки. Адже Різдво - це свято для всіх", - заявив Мондіа. Він також відзначив, що не відчуває за собою ніякої провини. "Я всього лише був ввічливим і привітним. Не знав, що за таке звільняють", - прокоментував Мондіа.

За словами керівника торгового центру, на спеціальному інструктажі, який проводився зі всіма акторами, що претендують на роль Санта-Клаусів в Selfridges, претенденти були попереджені про те, що не мають права пропонувати клієнтам посидіти у них на колінах. Проте Мондіа стверджує, що такого розпорядження не було. Актор, що працював в парі з Мондіа і виконував роль різдвяного ельфа, стверджує, що попереджав Санту про те, що той порушує правила поведінки, встановлені в Selfridges.

Мондіа, який раніше "виконував роль" пачки сухих сніданків Nesquik і мобільного телефону, відзначив, що дуже засмучений тим, що трапилося. "Я поки не знаю, що робитиму. У будь-якому випадку, я виніс зі всієї цієї історії урок: не можна намагатися принести людям задоволення, навіть якщо ти Санта-Клаус", - заявив актор.

Зараз ви читаєте новину «Санта-Клауса звільнили за приставання до покупця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути