середа, 21 лютого 2007 14:53

Саакашвілі звільнив головного митника Грузії, щоб той не мучив людей

У Грузії не розвиватиметься економіка, якщо митники зі сторони спостерігатимуть за чергами людей, які чекають розмитнення товару. З такою заявою виступив президент республіки Михайло Саакашвілі, відвідавши митний термінал "Опіза".

Виразивши своє незадоволення роботою митних служб, президент розпорядився зняти з посади главу митного департаменту Зураба Антелідзе.

- Антелідзе я дав попередження рік тому, коли побачив черги людей на митниці в Сарпі (грузинсько-турецький кордон). З тих пір цю проблему так і не вирішили, - пояснив своє рішення Саакашвілі.

За його словами, митники отримують зарплату "не для того, щоб так мучити людей і тижнями примушувати їх чекати". Проте президент похвалив митників за те, що вони не беруть хабарів.

Саакашвілі також розпорядився "звільнити з роботи всіх безсовісних митників, найняти нові кадри, які не будуть так байдуже відноситися до населення, і призначити їм зарплату мінімум $570", повідомляє Newsgeorgia.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі звільнив головного митника Грузії, щоб той не мучив людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути