Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2009 16:25

Саакашвілі влаштовують хороші відносини США та Росії

Саакашвілі влаштовують хороші відносини США та Росії

Грузію влаштовують хороші відносини між Росією і США. Про це президент Грузії МихайлоСаакашвілі заявив в інтерв"ю телекомпанії CNN перед завтрашнім виступом в Генасамблеї ООН. Він також запевнив, що Грузія не збирається йти на самогубство і нападати на таку величезну країну, як Росія.

"Помилкова думка, ніби нас не влаштовують хороші відносини між Вашингтоном і Москвою. Це тільки на користь нам, тим більше що Грузія за підтримки США отримала дуже важливу дипломатичну перемогу, коли Генасамблея ООН ухвалила резолюцію про необхідність повернення грузинських біженців і підтримала територіальну цілісність країни", - цитують грузинські телекомпанії уривки з інтерв"ю Саакашвілі.

Він також повідомив, що "Росія продовжує окупацію двох регіонів Грузії, і через це майже півмільйона людей залишаються вимушено переміщеними особами". Але "не дивлячись на російську агресію, економіка Грузії стоїть на ногах". "Наша країна, - заявив Саакашвілі, - належить до країн з найменшим рівнем корупції і є однією з ведучих з погляду свободи бізнесу".

"Грузія виконує важливу роль в регіоні не тільки як транзитна країна, але і як прихильниця затвердження демократичного режиму. Грузія - провідник ідеї свободи і демократії", - переконаний Саакашвілі, повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі влаштовують хороші відносини США та Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути