Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2013 21:01

Саакашвілі в Туреччині проводять додаткову операцію на плечі - ЗМІ

Саакашвілі в Туреччині проводять додаткову операцію на плечі - ЗМІ
Михайло Саакашвілі. Фото: president.gov.ge

Президенту Грузії Михайлу Саакашвілі, який напередодні під час прогулянки на велосипеді розбився, зламавши плече в трьох місцях, в ці години в Стамбульськійлікарні проводиться ще одна, додаткова операція, повідомила в понеділок увечері грузинська телекомпанія "Імеді".

При цьому в повідомленні наголошується, що адміністрація президента не робить з цього приводу коментарів.

Кілька годин тому адміністрація президента повідомила, що Саакашвілі постраждав під час щоденної прогулянки на велосипеді і йому в стабульской лікарні була зроблена операція. У повідомленні було сказано і про те, що президент у вівторок проведе відкладені в понеділок офіційні зустрічі в Стамбулі, в тому числі і з президентом Туреччини.

Тим часом у Тбілісі кілька молодих людей поклали вінок на площі "Революції троянд" до пам'ятника велосипеда величезних розмірів, установленим за ініціативою Михайла Саакашвілі близько двох років тому.

Як заявив журналістам один з учасників акції Гіга Квіквелія, він і його друзі не належать ні до однієї з політичних партій і принесений ними вінок призначено розбитому в Туреччині Саакашвілі велосипеду.

"Що ж стосується такого дорогого Саакашвілі пам'ятника велосипеду, то його треба прибрати з площі і встановити на території президентського палацу в Тбілісі. Після вчорашнього інциденту йому місце саме там", - сказав Квірквелія.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі в Туреччині проводять додаткову операцію на плечі - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути