пʼятниця, 03 липня 2020 01:43

Саакашвілі розповів про "об'єднання контрабандистів" у Раді

Саакашвілі розповів про "об'єднання контрабандистів" у Раді
Саакашвілі: у Раді діє "об'єднання контрабандистів". Фото: REUTERS

Голова Виконавчого комітету Національної ради реформ та експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що в парламенті України є "міжфракційне об'єднання контрабандистів".

"У будь-якому парламенті в Україні чомусь завжди з'являється велика група тіньових контрабандистів. Це міжфракційна група. Це міжфракційне об'єднання контрабандистів. Я їх знаю вже, на жаль, добре, тому що вони починають блокувати. Поширюють плітки, замовляють статті, бігають по всім органам. Група Павлюка, наприклад. Вони дуже інтенсивно цими речами займаються. І є багато інших груп, на регіональному масштабі, які цим займаються. На надрах, впевнений, "сидить" така ж група. Така ж група - на податкових схемах", - сказав Саакашвілі в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партію Зеленського готують до місцевих виборів. ОП вмикає адмінресурс, залучають кадри часів Януковича

Павлюк не є народним депутатом, він бізнесмен із Чернівців, якого журналісти раніше називали "рішалою на митниці". За часів Януковича був помічником скандального депутата-комуніста Ігоря Калєтніка, якого вважали "смотрящим" за митницею.

Павлюк став відомим улітку цього року завдяки оприлюдненій під час виборчої кампанії переписці штабістів Зе, яку дістали журналісти Bihus.info.

Під час президентських виборів займався координацією та фінансовим забезпеченням регіональних представників Зе!команди. Зв'язки на місцях і контроль над фінансами дали Павлюку владу та колосальний успіх. Він зумів провести по округах Чернівецької, Тернопільської, Кіровоградської та Житомирської областей чимало депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі розповів про "об'єднання контрабандистів" у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути