четвер, 06 вересня 2012 01:34

Саакашвілі рекламуватиме грузинське вино з допомогою дипломатів

Саакашвілі рекламуватиме грузинське вино з допомогою дипломатів
Фото: hpronline.org

Я доручив усім послам продавати грузинське вино, тому, що як тільки люди дізнаються смак нашого вина, не може бути, щоб виноград не подорожчав. Про це президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив під час візиту на новий винний завод в Кварелі, повідомляють грузинські ЗМІ.

"Зараз моя мета - і ми будемо свідками цього в найближчі три-чотири роки - щоб ціна кілограма винограду збільшилася до двох ларі. Тільки для цього нам доведеться вкласти багато грошей в рекламу. Зараз ми відкриваємо бар грузинського вина у Вашингтоні. Всім приїжджим туристам ми роздаватимемо по одній маленькій пляшечці вина, щоб слух про нас рознісся усім світом. А потім піднімемо ціни ", - заявив Саакашвілі.

Зазначимо, аби особисто прослідкувати за збором винограду в східному регіоні країни, на який в серпні щонайменше двічі обрушувався ураганний вітер, сильні дощі та град Саакашвілі оселився в Кахеті. На час збирання винограду грузинський лідер розташувався в своєму будинку в Кварелі, звідки контролюватиме процес здачі врожаю виноробним заводам.

Як заявляв раніше представник президента в Кахеті Леван Бежашвілі, через стихійне лихо замість запланованих 130 тис тонн винограду в Грузії будуть зібрані 80-90 тис тонн.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі рекламуватиме грузинське вино з допомогою дипломатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути