Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 00:20

Саакашвілі назвав головну мету Грузії

Саакашвілі назвав головну мету Грузії
Президент Грузії Михайло Саакашвілі не втрачає надій на мирне об"єднання Грузії за підтримки світової спільноти, проте на даному етапі вважає головною метою порятунок і розвиток економіки країни.

"Сьогодні нашою головною метою є недопущення кризи і розвиток економіки", - заявив Михайло Саакашвілі сьогодні в Телаві на зустрічі з місцевими винарями.  "На цьому етапі головне, це рятувати економіку і розвивати її, підсилити фінансову систему", - вважає він.

За словами президента країни, в цьому плані Грузія має величезну фінансову підтримку з боку США і Євросоюзу.

"Окрім допомоги з боку США, які виділяють більше мільярда доларів для Грузії, очікується декілька мільярдів з Європи і від інших фінансових інститутів", - повідомив журналістів Михайло Саакашвілі.

Нагадаємо, сьогодні президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що відношення Росії до грузинського народу не змінилося і залишається теплим і братерським.

Як повідомлялося вчора, 6 вересня президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що озброєння Грузії продовжується, у тому числі і під виглядом гуманітарної допомоги, повідомляє Кореспондент.
Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі назвав головну мету Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути