вівторок, 04 березня 2014 16:21

"Русские не сдаются!" - український корвет "Тернопіль" не підкорився адміралу Чорноморського флоту Росії

"Русские не сдаются!" - український корвет "Тернопіль" не підкорився адміралу Чорноморського флоту Росії
zn.ua

Військовослужбовці Чорноморського флоту Росії вчора, 3 березня намагалися примусити здатися військовий корвет ВМС України "Тернопіль", але так і не змогли зламати стійкість українських військовослужбовців, вірних своєму народові і своїй країні.

Про це Цензор.НЕТ повідомили в групі "Інформаційний Опір".

За інформацією груп, на українському корветі "Тернопіль" стався вельми показовий випадок. Ультиматум екіпажу корабля з вимогою негайно здаватися російським військам виголосив особисто командувач ЧФ РФ віце-адмірал Олександр Витко. На що командир корвета ВМС України "Тернопіль" капітан 3 рангу Максим Ємельяненко йому відповів "Русские не сдаются!"

На це здивований російський адмірал перепитав, чи є Ємельяненко росіянином. Український командир підтвердив, що хоча у нього і українське прізвище, за національністю він є росіянином. Втім, як і частина екіпажу українського корабля. Однак оскільки він приймав присягу на вірність народу України, то змінювати їй, як і його підлеглі, не має наміру.

"Кілька людей нам підтвердили: після слів Ємельяненка командувач ЧФ РФ кинув своїм підлеглим з почту: "Вчіться, як треба служити за честь і совість!", - йдеться в повідомленні "Інформаційного Опору".

Група "Інформаційний Опір" створена офіцерами запасу української армії. До групи увійшли аналітики та військові журналісти. Багато хто з них вийшли в запас у чині полковника. Раніше вони працювали в аналітичних відділах української армії, брали участь у миротворчій місії в Іраку.

Свою групу вони назвали "Інформаційний Опір". Інформацію оприлюднять через сторінку в соцмережі керівника Центру військово-політичних досліджень, полковника запасу Дмитра Тимчука.

Зараз ви читаєте новину «"Русские не сдаются!" - український корвет "Тернопіль" не підкорився адміралу Чорноморського флоту Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути