Ексклюзиви
понеділок, 06 грудня 2010 08:44

Рукавичку Джексона з кристалами Swarovski продали за $330 тисяч (ФОТО)

На нещодавньому аукціоні в Беверлі-Хіллз, США, за 330 тисяч доларів була продана рукавичка Майкла Джексона.

Мова йде про білу рукавичку, яку співак носив в кінці 1980-х років, під час туру на підтримку альбому Bad. Як повідомляється на сайті аукціонного дому Julien's Auctions, це рукавичка з правої руки і одна з її сторін повністю покрита кристалами Swarovski.

Крім того, за 96 тисяч доларів пішла з молотка куртка з підписом Джексона. Фетровий капелюх, в якому співак колись виступав на сцені, був проданий за 72 тисячі доларів.

Серед лотів були і речі, що належали іншим знаменитостям. Так, піджак у військовому стилі, в якому Джон Леннон позував для обкладинки Life Magazine 1966 року, був проданий за 240 тисяч доларів. А пара пляшок з-під ліків, що належали Мерілін Монро, пішли з молотка за 18,7 тисяч доларів. На аукціоні був також проданий рентгенівський знімок мозку Альберта Ейнштейна - за нього покупець заплатив більш ніж 38 тисяч доларів.

Продаж речей, що належали знаменитостям, був влаштований каліфорнійським аукціонним домом Julien's Auctions. Аукціон тривав протягом двох днів - 3 і 4 грудня - і загальна сума від продажу предметів склала більше трьох мільйонів доларів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Рукавичку Джексона з кристалами Swarovski продали за $330 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути