Ексклюзиви
неділя, 18 жовтня 2020 12:22

Розповіли, на яку категорію заражених припадає 75% смертей від Covid

Розповіли, на яку категорію заражених припадає 75% смертей від Covid
МОЗ вчергове закликав користуватися масками, дезінфікувати руки антисептиками та дотримуватись соціальної дистанції. Фото: Reuters

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов констатував, що 75,7% із загальної кількості летальних випадків припадає на хворих коронавірусом людей віком понад 65 років.

Тому для продовження боротьби з Сovid-19 зараз важливо всім мобілізуватися та дотримуватися всіх протиепідемічних правил, які встановлені в державі, передає МОЗ.

"Коронавірусна хвороба не відступає, а навпаки, набирає обертів. Особливо це стосується людей віком понад 65 років, адже 75,7% із загальної кількості летальних випадків – це громадяни саме цієї вікової категорії", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Науковці заявили про передачу Covid-19 через заморожені продукти

У МОЗ також закликали українців користуватися масками, дезінфікувати руки антисептиками та дотримуватись соціальної дистанції.

Водночас, людям, старшим 65 років, рекомендували без нагальної потреби не виходити з дому, зокрема це стосується відвідування місць великого скупчення людей.

За останню добу в Україні зафіксовали 5 231 новий випадок коронавірусної хвороби. При цьому 1 264 пацієнти одужали. Таким чином 18 жовтня в Україні 298 872 лабораторно підтверджених випадки Covid-19, із них 5 607 летальних, 125 377 пацієнтів порбороли недугу.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, на яку категорію заражених припадає 75% смертей від Covid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути