середа, 21 листопада 2007 08:24

Розкрита таємниця цноти Брітні Спірс

Американський журнал US Weekly опублікував інтерв"ю з колишнім адвокатом Брітні Спірс, який стверджує, що вона позбулася цноти в 14 років.

Ерік Ервін звинуватив співачку в тому, що вона займалася сексом до повноліття. Образ "цнотливиці", який був у Брітні на початку кар"єри, був лише піаром, і що вона і Джастін Тімберлейк були близькі із самого початку.

Тільки з"явившись на сцені, Брітні, як відомо, публічно обіцяла утриматися від сексу до шлюбу.

Слова Ервіна містяться в спеціальному випуску журналу US Weekly, присвяченому "темному" минулому співачки. За даними журналу, сім"я Спірс приховує страшну таємницю з минулого, яка може пояснити нинішню саморуйнівну поведінку Брітні.

Річ у тому, що її бабуся, Ема Джейн Спірс, зробила самогубство в 1966 році, коли їй був 31 рік. Це трапилося через вісім років після смерті її дитини, яка померла через три дні після пологів. Вона страждала депресією і так і не змогла пережити смерть немовляти. Вона застрелилася на його могилі.

У статті в місцевій газеті того часу йшлося: "Жінка приставила рушницю до грудей і натиснула на курок великим пальцем правої ноги". У бабусі Спірс залишилися четверо дітей, у тому числі і батько Брітні - Джемі Спірс. Двоє його братів закінчили життя злочинцями і бездомними, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Розкрита таємниця цноти Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути