Ексклюзиви
середа, 29 червня 2022 07:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія розгорнула на півдні додаткову зенітну ракетну батарею

Росія розгорнула на півдні додаткову зенітну ракетну батарею
На Криворізькому напрямку ворог перемістив до однієї батальйонної тактичної групи. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому та Таврійському напрямках підрозділи загарбників основні зусилля зосереджують на утриманні раніше зайнятих рубежів і недопущенні проведення українськими військами контрнаступальних дій у Херсонській та Миколаївській областях.

На Криворізькому напрямку ворог, з метою посилення своїх підрозділів, перемістив у визначений район до однієї батальйонної тактичної групи, повідомили вранці 29 червня у Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Миколаївському напрямку, з метою прикриття районів зосередження озброєння та військової техніки, агресор додатково розгорнув зенітну ракетну батарею С-300ВМ", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про нові плани окупантів на Херсон

У північно-західній частині Чорного моря корабельне угруповання Чорноморського флоту Російської Федерації продовжує виконувати завдання з блокування морських комунікацій та веде розвідку. У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають три носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр".

Літаки та гелікоптери ЗСУ продовжують завдавати авіаційних ударів по скупченнях живої сили та військової техніки противника на визначених напрямках. Окупанти і далі зазнають значних втрат.

Російські окупанти збираються відтворити на тимчасово захопленій частині півдня України Таврійську губернію часів 1917 року. У дореволюційні часи Таврійська губернія об'єднувала Крим, лівобережжя Херсонщини, а також частину Запорізької області.

Зараз ви читаєте новину «Росія розгорнула на півдні додаткову зенітну ракетну батарею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути