понеділок, 17 вересня 2007 09:50

Російську актрису Інну Чурікову збила машина

Актриса потрапила під колеса іномарки поряд зі своїм будинком. Зараз потерпіла проходить повне обстеження в одній із клінік. Численні забої спини й хребта в похилому віці  можуть погано позначитися на здоров"ї зірки. Машина збила Інну Чурікову, коли вона прямувала за продуктами до супермаркету біля свого будинку. Нещастя трапилося в суботу, 15 вересня. 65-річна актриса переходила дорогу біля перехрестя 2-ї вулиці Фрунзе і Комсомольського проспекту, коли перед нею несподівано з"явився "рено". Ударом Інну Михайлівну кинуло на капот, після чого, коли машина загальмувала, жінка впала прямо на дорогу.

- Слава Богу, я їхав із маленькою швидкістю, - говорить 42-річний водій "рено" Олексій К. - Інакше страшно уявити, чим могло б усе це обернутися. Річ у тім, що Інна Михайлівна з"явилася на дорозі дуже несподівано. З лівого боку стояли припарковані автомобілі, і я просто не міг розгледіти за ними жінку.

Олексій досі не опам"ятався від того, що трапилося. Коли сталася аварія, чоловік миттєво вискочів із машини, щоб допомогти потерпілій. Через хвилювання і розпач він навіть не одразу впізнав у ній велику актрису. Олексій на руках відніс Інну Михайлівну в свою машину й помчав до найближчого травмопункту.

- Інна Михайлівна почувалася дуже погано, – розповів лікар травмопункта. – Я відразу ж оглянув пацієнтку й надав першу допомогу. На щастя, рентгенівський знімок не показав ніяких серйозних пошкоджень. Проте численні забої спини й хребта в похилому віці можуть дуже погано відбитися на здоров"ї зірки.

Зараз постраждала актриса проходить повне обстеження в одній із клінік Москви, пише електронна газета "Твій день". У клініці її постійно супроводжує син Іван.

- Мама весь час літає думками, якимись своїми, тільки їй відомими думками, - говорить син артистки Іван Панфілов. - Ось і цього разу вона, мабуть, про щось думала. Може, повторювала роль про себе і не зауважила машину. Добре, що все так обійшлося. Тепер, я думаю, її життю вже ніщо не загрожує.

Зараз ви читаєте новину «Російську актрису Інну Чурікову збила машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути