четвер, 30 липня 2009 15:11

Російським солдатам замість сигарет купуватимуть карамельки

Російським солдатам замість сигарет купуватимуть карамельки
Міноборони Росії припиняє закупівлі сигарет для військовослужбовців. Про це повідомив у четвер, 30 липня, начальник тилу збройних сил, генерал-полковник Дмитро Булгаков."У новому раціоні харчування військовослужбовця немає сигарет. Ми припиняємо купувати сигарети для Збройних сил і замінюємо їх на карамель і цукор", - заявив він.

"Природно, якщо, наприклад, солдат захоче курити, заборонити ми йому не зможемо, але тепер сигарети йому доведеться купувати у магазинах, - пояснив начальник тилу. - Хочеш курити - кури, не хочеш - їж цукерки".

Булгаков також повідомив, що кирзові чоботи залишаються у речовому постачанні російського військовослужбовця, але їх використовуватимуть лише як робоче взуття.

"Замість кирзових чобіт військовослужбовцям видаватимуть черевики, виготовлені методом лиття", - уточнив він. При цьому Булгаков наголосив, що "кирзові чоботи введені у норму речового постачання, але використовуватимуться як змінне робоче взуття".

"Кирзові чоботи міністерство оборони використовуватиме доти, доки не буде зношеним усе, що є на складі", - додав генерал.

Як повідомлялося, нову форму для російської армії створив Будинок моди Валентина Юдашкіна. У січні 2008 року тоді ще президентові РФ Путіну було продемонстровано близько 80 зразків нової військової форми для Сухопутних військ, Військово-повітряних сил і Військово-морського флоту, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «Російським солдатам замість сигарет купуватимуть карамельки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути