пʼятниця, 15 вересня 2006 12:56

Росіянка вбила свого чоловіка за сексуальні домагання

Жителька Липецької області Росії 46-річна Наталія Акатова, втомившись від сексуальних домагань свого чоловіка, вибила йому око і розтрощила голову молотком.

Так, за словами жінки, вона помстилася йому за рідну 17-річну дочку і 12-річну племінницю, яких він хотів зґвалтувати 2 роки тому.

Якось подружжя відзначало сімейне свято. Коли спиртне в будинку закінчилося, 48-річний Віктор Акатов попросив дружину сходити в магазин за горілкою, проте Наталія відмовилася.

Тоді, за даними слідства, чоловік роздягнувся догола і запропонував дружині зайнятися сексом у збоченій формі. На це прохання він знову почув відмову.

Потім збоченець витягнув з-під подушки молоток і пригрозив побити дружину. Після цього вона вирвала з його рук інструмент, завалила на ліжко і почала бити по голові.

У районній лікарні, куди доставили потерпілого, лікарі виявили у нього важкі травми - удар головного мозку, переломи кісток черепа, розтрощення очного яблука.

Під час огляду будинку Акатових міліція виявила численні плями крові, а на подушці - вибите око.

Наталія зізналася правоохоронцям у скоєному. За її словами, вона хотіла у такий спосіб помститися чоловікові за всі образи їхнього сумісного життя. Згідно з свідченнями свідків, Віктор часто випивав, бив дружину, виганяв її з будинку.

Акатов продовжував знущатися над дружиною навіть тоді, коли в нього відомивили ноги після травми голови.

На суді Наталія Акатова заявила, що не хотіла вбивати чоловіка, а тільки захищалася, знаходячись в стані афекту. Проте судово-психіатрична експертиза показала, що в момент скоєння злочину жінка розуміла що робить.

Віктор звернувся до суду з проханням звільнити його дружину, пояснюючи це тим, що вони помирилися. Але суд не прийняв до уваги цей аргумент і засудив Наталію до 2 з половиною років позбавлення волі. Через 2 місяці після виголошення вироку Віктор Акатов помер, повідомляє глаVred.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка вбила свого чоловіка за сексуальні домагання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути