середа, 26 травня 2010 10:06

Росіянин здав до українського банку 625 тис фальшивих рублів

Росіянин здав до українського банку 625 тис фальшивих рублів

Працівники міліції та СБУ в Дніпропетровській області затримали на Кіровоградщині громадянина Росії, який протягом дня обміняв в одному з банків у Дніпропетровську 625 тис. фальшивих російських рублів.

Про це повідомили у Центрі громадських зв"язків Головного управління МВС в області.

14 травня до Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровська зателефонували працівники місцевого відділення одного з комерційних банків, які після перевірки засумнівалися у дійсності 625 тис. російських рублів, які вони купили у невідомого чоловіка протягом дня. У гривневому еквіваленті ця сума становить більш як 160,5 тис. Фахівці-криміналісти, що дослідили в лабораторії сумнівні гроші, дійшли висновку, що купюри номіналом 1000 рублів Банку Росії є фальшивими і виготовлені за допомогою копіювально-множильної техніки шляхом струменевого та електрографічного друку.

При затриманні 37-річного зловмисника було вилучено 1,25 млн. російських рублів з ознаками підробки, 2600 грн., ніж, 8 SIM-карток операторів мобільного зв"язку Росії та України.

Слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровська проти громадянина РФ порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей). Ведеться слідство.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Росіянин здав до українського банку 625 тис фальшивих рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути