вівторок, 18 вересня 2012 01:36

Росіянин заснув у квартирі, яку намагався пограбувати

Росіянин заснув у квартирі, яку намагався пограбувати

У Новомосковську Тульської області суд розгляне справу чоловіка, який пробрався до квартири пенсіонерки і заснув під ліжком. Про це агентству "Інтерфакс" в понеділок, 17 вересня, повідомила старший помічник прокурора області Любов Кузнєцова. За її словами, злочинцем виявився раніше судимий 23-річний місцевий житель Сергій Іванов.

Як з'ясувалося, зловмисник потрапив у квартиру до 82-річній жительці Новомосковська через незачинене вікно. Він забрав у пенсіонерки мобільний телефон і кухонний ніж, після чого спробував зникнути - для цього злочинець також збирався скористатися вікном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В США грабіжник заснув у церкві, дивлячись порнофільм

Почувши шум, господиня квартири прокинулася, а сам грабіжник сховався під ліжком, щоб вона його не знайшла. Опинившись під ліжком, молодий чоловік тут же заснув. Незабаром пенсіонерка почула хропіння і побачила, що з-під ліжка стирчать кросівки. Вона викликала поліцію, і викрадач телефону був затриманий.

Іванов був поміщений під варту, йому пред'явлено звинувачення в замаху на крадіжку. 17 вересня прокуратура затвердила обвинувальний висновок, справа Іванова направлено до суду. Раніше він був судимий за аналогічний злочин.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин заснув у квартирі, яку намагався пограбувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути