четвер, 15 травня 2008 14:27

Росіянин гвалтував власних дітей протягом 15 років

У Німеччині судять вихідця з Росії, який звинувачується в сексуальному насильстві над власними дітьми. Наруги над хлопчиками і дівчатками різного віку продовжувалися більше 15 років, пише Federalpost.

54-річний безробітний громадянин Німеччини російського походження з"явиться перед судом старого німецького міста Трір (земля Рейнланд-Пфальц). Обвинуваченому інкримінується більше 100 епізодів, включаючи 97 згвалтувань.

Обвинувачений разом з сім"єю жив в селі на кордоні між Німеччиною, Бельгією і Люксембургом. Про його багаторічні злочини стало відомо лише випадково, повідомляє "Newsru".

350 жителів села були шоковані, коли в листопаді 2007 року сталі відомі факти наруг обвинуваченого над власними дітьми. Справа розкрилася лише після того, як поліція була викликана в будинок чоловіка через сімейну сварку. Сильно п"яний чоловік тоді сам натякнув поліцейським на свої лиходійства.

Після того, як батько сімейства потрапив в слідчий ізолятор, решта членів сім"ї в кінці 2007 року виїхала з села. За словами сусідів, вони жили в своєму будинку відокремлено, а дітям не дозволяли спілкуватися з однолітками.

Жертвами злочинця стали його діти, народжені в період з 1979 по 1994 рік. Злочини батько скоював в 1991-2007 роках, коли його жертвам було від 7 до 14 років, пише DieFrankfurterRundschau.

Як випливає із слідчих документів, одного зі своїх синів чоловік розтлив в семирічному віці. При цьому він погрожував дітям і дружині, якщо вони розкажуть про злочини стороннім. У інший же час обвинуваченого охоплювало розкаяння і він починав просити у жертв вибачення, пояснюючи те, що трапилося хворобою, відзначають в прокуратурі.

Відомо, що обвинувачений емігрував до Німеччини разом із сім"єю і за професією був водієм вантажівки. Всього у нього налічується 14 дітей. За словами адвоката обвинуваченого, він частково визнає свою провину.

Суд продовжиться до початку липня.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин гвалтував власних дітей протягом 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути