Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 12:28

Росіянам дозволили побудувати в Україні мережу кінотеатрів

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дав дозвіл кіпрським компаніям "CpInvest (Overseas) Limited" і "RedflowerEnterprisesLimited" створити ТОВ "Сінема парк Україна" у Києві.

Як повідомляє прес-служба АМКУ, це підприємство планує зайнятися послугами з організації кінопрокату.

"Сінема парк - національна мережа кінотеатрів, засновниками якої є холдинг "Проф-медіа", що входить в структуру компанії "Інтеррос".

Окрім "Сінема парк" в холдинг "Проф-медіа" входять національна телемережа "ТВ3", цілодобовий анімаційний телеканал "2х2", музичний телеканал "MTV Росія", а також телеканал "VН1 Росія". Також холдинг володіє контрольним пакетом акцій компанії "Централ Партнершип" і управляє декількома FM-радіостанціями в Москві і Санкт-Петербурзі ("Авторадіо", "Energy", "Юмор FM", "Радіо Алла"). У сегменті друкарських ЗМІ "Проф-медіа" володіє журнальним видавничим будинком "Афіша" (журнали "Афіша", "Афіша-Світ", "Велике місто", серія путівників), а також є B2В-видавництвом "B2В Media".

Нагадаємо, раніше Міністерство закордонних справ (МЗС) Російської Федерації виразило глибоку стурбованість планами України щодо припинення ретрансляції російських телеканалів за системою кабельного телебачення, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Росіянам дозволили побудувати в Україні мережу кінотеатрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути