четвер, 17 квітня 2008 11:35

Росія закликала НАТО не переживати через Грузію

Постійний представник Росії при НАТО Дмитро Рогозін закликав політичне керівництво НАТО не турбуватися у зв"язку із заходами гуманітарної підтримки громадян Росії, що проживають за її межами, що приймалися Росією.

"Заходи уряду Росії по гуманітарній підтримці громадян Росії, що проживають за кордоном, не повинні викликати ніякої стурбованості ні у керівництва Грузії, ні у керівництва НАТО", - сказав посол в четвер.

За його словами, дії російською засновані на конституції Росії, приписуючої політичному керівництву країни подавати громадянам-співвітчизникам підтримку, незалежно від країни їхнього мешкання. "Просимо наших колег в цій справі не турбуватися, ми продовжимо захищати національну і людську гідність наших співвітчизників, що проживають після розпаду СРСР в новоутворених на його території незалежних державах, що, проте, не означає, що вони повинні набувати їх громадянство", - вказав дипломат, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Росія закликала НАТО не переживати через Грузію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути