середа, 13 липня 2022 12:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія провалила стратегічні плани Путіна в Україні – ГУР

Росія провалила стратегічні плани Путіна в Україні – ГУР
Росія не досягла своєї головної мети – окупувати Україну – і готується до приєднання вже захоплених територій. Фото: t.me/DIUkraine

Росія не змогла окупувати Україну, а отже не досягла головної мети у повномасштабній війні.

Тому Кремль готується до приєднання вже захоплених територій, повідомило 13 липня Головне управління української розвідки.

"Стратегічна мета РФ стосовно повної окупації української території не досягнута. Ми чітко бачимо і маємо інформацію про те, що і в законодавчому органі, і в уряді, і в інших структурах Росії зараз активно опрацьовуються всі питання, пов'язані з можливою інтеграцією тимчасово окупованих територій до Російської Федерації. У політичному плані, економічному і територіальному. Як це відбуватиметься, ми подивимося ближче до осені. 11 вересня – це єдиний день голосування", – заявив представник ГУР Вадим Скібіцький.

За його словами, вже ті заходи, які Росія проводить у Донецькій, Херсонській та Луганській областях, свідчать про підготовку до так званих референдумів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти в Херсоні спалюють тіла, щоб приховати втрати – ГУР

Зараз у росії готують законодавчі ініціативи, які мають спростити процедуру отримання громадянства щодо інтеграції чи приєднання території до РФ. Скібіцький також відзначив, що загальну мобілізацію можуть оголосити тоді, коли буде оголошена війна.

"Президент РФ не визнає, що не досяг своєї основної мети щодо окупації в короткі терміни. Він продовжує так звану спеціальну воєнну операцію і не хоче визнати, що це повномасштабна війна. І не тільки на території Луганської та Донецької областей, як він говорив, це повномасштабна війна проти української держави, проти українського народу", – підсумував представник воєнної розвідки.

У Сполучених Штатах Америки вважають, що армії Російської Федерації не вдалося здійснити у війні проти України стратегічні плани російського диктатора Володимира Путіна. Глава Кремля хотів не лише захопити українські землі, але й стерти українську ідентичність.

Зараз ви читаєте новину «Росія провалила стратегічні плани Путіна в Україні – ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути