Ексклюзиви
четвер, 19 жовтня 2006 16:01

Російсько-німецька банда торгувала людьми у Німеччині

Затримали членів німецько-російської банди торговців людьми у Німеччині.

Пройшли обшуки в 40 квартирах і борделях Гессена, Баден-Вюртемберга, Рейнланд-Пфальца і Тюрингиї. Поліція заарештувала 5 людей, зокрема, адвоката з Франкфурта-на-Майні, вже засудженого в грудні минулого року за порушення міграційного законодавства, і його коханку.

За даними слідства, члени міжнародної банди привозили до Німеччини жінок із Східної Європи, передавали їх в борделі і примушували займатися проституцією. Окрім адвоката і його співмешканки, зарештували 41-річного росіянина з Вісбадена, 40-річного німця з Рюссельхайма і 38-річну німкеню з Гессена.

Заарештованим висунули звинувачення в тому, що вони переправили до Німеччини з фальшивими литовськими паспортами як мінімум 22 жінок з України, Білорусі й інших частин колишнього Радянського Союзу.

Жінок привозили в борделі, що належать заарештованому німецькому бізнесменові. Вони були змушені працювати повіями і віддавати сутенерам всі свої доходи.

За своїми жертвами, яким злочинці обіцяли роботу офіціанток або нянь, звинувачені вели цілодобове спостереження, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Російсько-німецька банда торгувала людьми у Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути