Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2007 11:50

Російського мільйонера звинувачують у розбещуванні 20 камбоджійських дівчаток

Заарештований минулого місяця у Камбоджі російський бізнесмен Олександр Трофимов підозрюється у здійсненні розпусних дій відносно майже двох десятків місцевих підлітків, що може бути кваліфіковане як найгучніший злочин такого роду за всю історію країни, повідомляють камбоджійські газети з посиланням на представника МВС королівства.

За його словами, 19 дівчаток у віці від 11 до 18 років дали свідчення проти 41-річного комерсанта, заявивши, що у період з 2005 року мали з ним сексуальні стосунки. Раніше звинувачення у розтлінні неповнолітніх бізнесменові офіційно пред"явив муніципальний суд Пномпеня.

Трофимов був затриманий у середині жовтня у приморському камбоджійському місті Сіануквіль, де його фірма впроваджує великий проект з будівництва курортно-розважального комплексу. У вересні минулого року компанія отримала право на використання строком на 99 років острова До Пос, неподалік узбережжя Сіануквіля і заявила про намір вкласти в його освоєння близько 300 млн доларів, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Російського мільйонера звинувачують у розбещуванні 20 камбоджійських дівчаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути