Ексклюзиви
неділя, 27 березня 2022 20:04

Російським ЗМІ забороняють публікувати інтерв'ю Зеленського

Російським ЗМІ забороняють публікувати інтерв'ю Зеленського
Російським ЗМІ заборонять цитувати Зеленського. Фото - Цензор. НЕТ

Російським ЗМІ забороняють публікувати матеріали з використанням коментарів президента України Володимира Зеленського. Роскомнагляд вимагає від російських ЗМІ відмовитися від публікації інтерв'ю президента України.

Про це стало відомо з сайту Роскомнагляду.

В організації зазначили, що низка російських засобів масової інформації взяла інтерв'ю у Зеленського. Серед них, зазначають у Роскомнагляді, є "іноземні ЗМІ, які виконують функції іноагенту".

Йдеться про розмову Зеленського з російськими журналістами, що відбулась 27 березня. Президент Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським журналістам уперше після початку війни. Розмова тривала майже дві години. ЗМІ обіцяли надвечір оприлюднити всю розмову без цензури. Натомість Роскомнагляд видав заборону на використання матеріалів інтерв'ю президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра продовжаться переговори з росіянами

"Роскомнагляд попереджає російські ЗМІ про необхідність відмовитися від публікації цього інтерв'ю. Щодо засобів масової інформації, які взяли інтерв'ю, розпочато перевірку для визначення ступеня відповідальності та вжиття заходів реагування", - повідомили на сайті організації.

Україну треба озброїти реактивними літаками, наступальною зброєю. Про це сказав президент Володимир Зеленський у зверненні під час благодійного концерту-телемарафон "Save Ukraine - StopWar". "Ми маємо тільки один варіант вибору. Перше - врятувати Україну, зберегти свободу у світі", - сказав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Російським ЗМІ забороняють публікувати інтерв'ю Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути