Ексклюзиви
вівторок, 01 вересня 2020 11:41

Російські хакери роздають дані американських виборців

Російські хакери роздають дані американських виборців
У компанії InfoWatch підтвердили справжність цієї бази, уточнивши, що першій витік із неї стався ще наприкінці 2019 року. Фото: pixabay.com

Російські хакери у даркнеті роздають дані мільйонів виборців США. Зокрема користувач під ніком Gorka9 роздає архіви з інформацією про виборців штату Мічиган.

Про це повідомляє російське видання "Коммерсант".

Gorka9 спеціалізується на зламі та продажу американських баз даних. У його оголошенні на форумі зазначено, що у файлах міститься докладна інформація про 7,6 млн американців. Серед якої такі дані: імʼя, дата народження, стать, дата реєстрації, адреса, поштовий індекс, електронна пошта, ідентифікаційний номер виборця і номер виборчої дільниці. Хакер також продає персональні дані 62 тис. пацієнтів Бруклінського центру хірургії Нью-Йорка.

У компанії InfoWatch підтвердили справжність цієї бази, уточнивши, що першій витік із неї стався ще наприкінці 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин готував масштабну кібератаку на Tesla

Комітет із розвідки Сенату США опублікував останню, п'яту частину доповіді, присвяченої підсумкам проведеного сенаторами трирічного розслідування про можливе втручання Росії в президентські вибори в США 2016 року.

Віцеголова сенатського комітету з розвідки демократ Марк Ворнер заявив, що доповідь вказує на "вражаючий рівень" контактів між командою Дональда Трампа і російськими агентами.

Зараз ви читаєте новину «Російські хакери роздають дані американських виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути