Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 12:21

Різниця у віці: знамениті жінки та їхні молоді партнери (ФОТО)
8

На старість багаті і знамениті чоловіки часто вибирають собі в компанію молодих і привабливих жінок, яких спокушають своїм досвідом, статусом і грошима. Те ж саме, хоча і набагато рідше, відбувається і з тими, що досягли багато чого в житті жінками, що доводить матеріал, який публікує німецький глянцевий журнал Bunte.

1. Єлена Крістенсен і Джош Хартнетт

Йому 29, їй 39. Зеленоока топ-модель вже майже рік живе разом з відомим актором, який на десятиліття молодший за неї. "Елена знаходить молодих чоловіків особливо привабливими", - стверджує подруга Крістенсен.

2. Саді Фрост і Євгеній Лебедєв

Після розставання з Джудом Лоу актриса вважає за краще бачити поряд з собою молодих чоловіків. Її новий залицяльник - син російського мільярдера Олександра Лебедєва - 26-річний Євгеній Лебедєв. Він молодший за Фрост на 14 років, володіє маркою одягу, має свій ресторан в Лондоні і вважається одним з найзавидніших женихів британської столиці.

3. Ештон Катчер і Демі Мур

Коли в 80-і роки Демі Мур вже була зіркою, у Ештона тільки почалося статеве дозрівання. Познайомившись в 2003-му, через два роки 45-річна актриса і 30-річний актор на загальне здивування одружилися і щасливо живуть до цих пір.

4. Тім Роббінс і Сьюзан Сарандон

61-річна Сьюзан вже 17 років щаслива з 49-річним режисером Тімом Роббінсом. Вони познайомилися в 1988 році на зйомках. За фільм Dead Man Walking, режисером якого став Роббінс, Сарандон отримала "Оскар" як актриса.

5. Мадонна і Гай Річі

Десять років різниці у віці не перешкода для пари. Навпаки, 49-річна співачка в професійних справах часто звертається за порадою до свого молодого чоловіка-режисера, як це було на зйомках фільму Мадонни Filth & Wisdom.

6. Івана Трамп і Россано Рубіконді

Як і її колишній чоловік-мільярдер Дональд Трамп, після розлучення Івана підшукала собі молодшого супутника життя. Своє щастя вона знайшла з актором і манекенником Россано Рубіконді, який на 23 роки молодший за неї.

7. Кім Кеттролл і Алан Вайз

51-річна зірка "Сексу у великому місті" три роки тому закохалася в 28-річного канадського кухаря Алана Вайза. З тих пір вони щасливі разом. "Я помітила, що бути разом з чоловіком, що належить іншому поколінню, - це цікаво, тому що він дивиться на світ зовсім по-іншому", - говорить Кеттролл.

8.Кемерон Діаз і Джастін Тімберлейк

У цієї пари, на жаль, нічого не вийшло. 35-річні Діаз і 27-річний Тімберлейк розлучилися після трьох років сумісного життя. Правда, вони стверджують, що восьмилітня різниця у віці не була причиною розколу. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Різниця у віці: знамениті жінки та їхні молоді партнери (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути