пʼятниця, 21 травня 2021 10:06

"Ріффмастер" подякував Порошенку за підтримку і закликав ЗМІ не роздувати фальшивих сенсацій

"Ріффмастер" подякував Порошенку за підтримку і закликав ЗМІ не роздувати фальшивих сенсацій
Андрій Антоненко подякував всім, хто підтримував його протягом ув'язнення. Фото: 24 Канал

Андрій "Ріффмастер" Антоненко на своїй сторінці у Facebook подякував всім, хто підтримував його протягом ув'язнення, ходив на суди і продовжує "стукати в усі двері", аби добитися справедливості.

"Я вдячний всім і кожному, хто підтримував мене протягом ув'язнення і продовжує підтримувати далі. І тим хто зробив хоч один репост або розказав про цю "справу" куму на кухні. Особливо вдячний тим, хто побував хоч на одному судовому. Ще більше слів вдячності тим, хто стукав у всі двері, аби добитися бодай домашнього арешту", - написав Ріф.

"Я досі приємно вражений вчорашнім візитом Петра Олексійовича, Марії, Софії, Володимира. Найменше, що я можу зробити зараз для всіх, хто підтримував і підтримує нас з дівчатами - це з відкритими обіймами приймати таких людей вдома. І не дасть ніхто збрехати – ми жодного не обділили гостинністю. Мої двері завжди відкриті для гостей", - написав Антоненко.

Він закликав ЗМІ "не робити на порожньому місці фальшивих сенсацій, бо їх і так вистачає. У моєму житті їх навіть забагато. Я є і залишаюсь військовим. І нагадаю, Дорогенькі, що є у світі один х..ло якому ми ще мусимо надерти зад!", - написав Антоненко.

Народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Марія Іонова, яка разом з Петром Порошенком, Софією Фединою та Володимиром Ар'євим відвідала "Ріффмастера", теж поділилась враженнями від першої зустрічі поза межами судової зали.

"Нарешті, рада виставити фото з Андрієм Антоненком не із зали суду. Понад 500 днів арешту, з яких чи не десята частина проведена в судових засіданнях. І там завжди були я і мої колеги по фракції Яна Зінкевич, Ірина Фріз, Михайло Бондар, Микола Величкович, Володимир Ар'єв, Софія Федина, громадські діячі, інші народні депутати, волонтери, підприємці, всі ті, хто бачить несправедливість і кривосуддя. Ми як члени "Європейської Солідарності" брали на поруки Андрія і Юлю. Бо ми не просто бачили сумнівну доказову базу, ми її вивчили та не відступали в прагненні допомогти у встановленні істини", - пояснює Іонова.

"Бачити при цьому Андрія за гратами було нестерпно. Особливо коли на колінах біля нього стояла Мама або дружина. Після таких засідань заснути було неможливо . Тому він знає нашу команду "Європейської Солідарності" як друзів. А друзів зрештою прийнято запрошувати в гості. Першим це зробив Ріфмайстер. Сподіваюсь година теплих розмов, хоч на трохи компенсує йому, втрачений за гратами зв'язок з цим світом", - пише Іонова.

Вона наголосила, що "ЄС" і далі буде підтримувати Андрія і Юлю та їхні родини.

"А відтак чекаємо на зустрічний візит їх у себе вдома - у відкритому офісі "ЄС", в який приїжджають посли, представники громадськості і зрештою з гордістю приходять ветерани російсько-української війни. Наш дім відкритий для всіх", - пише Іонова.

Вона також виклала фрагмент відео із зустрічі. "Для мене сьогодні дуже гарний день, коли я можу потиснути руку в тебе вдома. Але наступного разу давай домовимося, щоб ми це зробили на вулиці і у нас, коли буде можливість зняти браслет" - сказав Порошенко. "Обов'язково!" - погодився Антоненко.

Як відомо, 30 квітня після більш ніж 500 днів тримання під вартою Андрія Антоненка відпустили під цілодобовий домашній арешт. Порошенко зателефонував "Ріффмастеру" одразу після судового засідання, вони домовилися про зустріч.

Зараз ви читаєте новину «"Ріффмастер" подякував Порошенку за підтримку і закликав ЗМІ не роздувати фальшивих сенсацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути