четвер, 07 листопада 2013 13:43

Річниця революції у Львові: 30 комуністів, 30 націоналістів і 500 міліціонерів
25

Фото: Фото: Денис Мандзюк

96-ту річницю Жовтневої революції львівські комуністи традиційно відзначили біля Монументу Слави на вул. Стрийській. Зійшлося близько 30 чоловік, переважно пенсійного віку. При собі мали два прапори Комуністичної партії України і один прапор Прогресивної соціалістичної партії України. Порядок охороняло близько 500 міліціонерів.

В той же час 30 молодих осіб без партійної символіки намагалися зірвати мітинг. Вигукували гасла "Комуняку — на гілляку!", "Чемодан — вокзал — Росія!", "Геть червону шмату зі Львова!"

"Купка провокаторів з червоною шматою намагаються зробити у Львові заворушення. Дуже дивно, що влада і міліція їм сприяють, - прокоментував присутній на мітингу депутат міської ради, "свободівець" Любомир Мельничук.

"Подивіться, що зараз твориться у Львові. Три роки тому до влади прийшли ось ці, що зараз кричать. Що вони зробили за цей час? Відновили хоча б один завод? Стало краще жити? Вони тільки і вміють, що кричати." Ленін казав: "Людство прийде або до соціалізму, або до знищення". Ми невпинно крокуємо до соціалізму", - заявив голова обласної організації ПСПУ Олександр Покровський.

Комуністи поклали до пам'ятника вінок зі штучних червоних квітів. Мітинг тривав півгодини. Комуністи зачитали резолюцію, у якій вимагали від президента України не підписувати угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Зараз ви читаєте новину «Річниця революції у Львові: 30 комуністів, 30 націоналістів і 500 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути