Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 08:47

Ревнощі штовхнули молоду матір на вбивство суперниці

Того вечора Андрій та його друг вирішили влаштувати вечірку. Для цього вони обрали квартиру, яку хлопців попросила доглянути спільна знайома, і захопили з собою дівчат. Спочатку на вечірку прийшла Алла – дівчина Андрієвого друга, а згодом на вечірку запросили ще її знайому.

Після кількох чарок горілки та вина Алла побачила, як її хлопець почав залицятися до новоприбулої гості. На претензії Алли хлопець запропонував обійтися Андрієм.

Андрій, постраждалий: "Вона допила цей свій другий коктейль. Сама встала, вийшла в спальню, сказала до мене – пішли. Я вийшов з нею в спальню, вона одразу прилягла на диван. Я біля неї присів. Сидів, з нею розмовляв. Десь хвилин 10-15 ми порозмовляли. Вона там говорила, розказувала, що вона любить Андрія, мого друга, що вона приїхала до нього, хотіла би бути з ним".

Проте, Андрій порадив Аллі забути про свого хлопця, який вже розважався із новою пасією у сусідній кімнаті.

Андрій, постраждалий: "Я вийшов в спальню, прикрив двері. Присів біля неї, почав пояснювати, що Андрій не прийде. Сказав, що ніби він її не любить. І ні з того ні з сього відчув удар по шиї".

Стікаючи кров"ю Андрій вибіг на сходи, а його друг на вулицю – чекати викликаної машини швидкої допомоги. Це й стало їхньою помилкою, бо в цей час у квартирі розв"язалася бійка між Аллою та іншою дівчиною.

Денис Гусашвілі, керівник Дрогобицького МРВ міліції: "Дівчина, подруга, побігла до тої, так скажемо, вбивці з метою заспокоєння її. Між ними пройшла знову ж таки перепалка. На ґрунті ревнощів та багатої кількості випитого алкоголю вона нанесла їй кілька ножових поранень, від яких дівчина на місці померла".

Коли приїхали лікарі "швидкої", то вже нічим не змогли допомогти дівчині. Міліціонерам довелося довго випитувати і Андрія, і його друга, щоб встановити справжню причину і мотив убивства.

Денис Гусашвілі, керівник Дрогобицького МРВ міліції: "Вигадували, що невідома особа зайшла, вчинила з ними розборку і так далі. Але в процесі нами були встановлені фактичні обставини скоєння злочину, і відповідно доведено даній дівчині, що вона скоїла вбивство і замах на вбивство даного хлопця".

Нині Алла чекає на суд разом зі своєю маленькою донькою, яка тепер не скоро зможе побачити матір. Залишається сподіватися, що хлопці у майбутньому будуть обережнішими у виборі компанії, і розумнішими по відношенню до стосунків з дівчатами, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Ревнощі штовхнули молоду матір на вбивство суперниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути