понеділок, 22 червня 2009 08:28

Республіканці вважають Обаму боягузом

Республіканці вважають Обаму боягузом
Представники Республіканської партії США у Сенаті піддали різкій критиці позицію глави Білого дому Барака Обами стосовно іранського питання.

Незадоволення республіканців викликала слабка активність адміністрації президента щодо виборів в Ірані і безладів у Тегерані, що тривають уже тиждень.

Як заявив сенатор зі штату Південна Кароліна Ліндсі Грехем, "президент Сполучених Штатів Америки має вести за собою весь вільний світ, а не слідувати у хвості. Барак Обама же в питанні Ірану занадто боязкий і пасивний".

У цьому ж ключі раніше висловлювався і колишній кандидат у президенти США, сенатор-республіканець від штату Арізона Джон Маккейн, який заявляв, що хотів би, щоб президент був більш активним стосовно питання Ірану.

Нагадаємо, раніше Барак Обама закликав владу Ірану на чолі з новообраним президентом Махмудом Ахмадінеджадом відмовитися від силових методів при розгоні демонстрацій і "припинити насильницькі дії стосовно свого народу".

У відповідь президент Ірану закликав США та Велику Британію не втручатися у внутрішні справи його держави, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Республіканці вважають Обаму боягузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути