Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 08:12

Рейтинг нестаріючих голівудських зірок

Багато голівудських красунь, що давно переступили рубіж бальзаковського віку, наважуються навіть завести дитину. TMZ.com представляє свою галерею вічно молодих зірок, зовнішньому вигляду яких можна лише позаздрити.

Колишній чоловік Демі Мур, нестаріючий Брюс Уїлліс, захоплює своєю прекрасною фізичною формою. Актор не став поспішати і почекав, поки на екрани вийдуть фільми "Індіана Джонс 4" і "Роки 6", перш ніж заявити, що приступає до зйомок такого обговорюваного впродовж довгого часу "Міцного горішка 4".

Деякі любителі бодібілдінгу йдуть у губернатори. Але Сільвестр Сталлоне вирішив рекламувати свою вічну молодість, знявшись в продовженнях бойовиків "Роки" і "Рембо".

40-річна красуня Хеллі Беррі завжди виглядає ідеально. Пригадати хоч би епізод з фільму про Джеймса Бонде, коли вона виходить з води в помаранчевому купальнику. Недавно зірка заявила, що має намір завести дитину. Беррі сказала, що крайній термін, коли вона збирається завагітніти, це кінець року. Але це вийшло у неї раніше, і тепер вона вагітна.

Швидше за все, тримати себе постійно у формі актрису Демі Мур примушує її молодий чоловік, актор Ештон Катчер. 44-річна зірка теж має намір завести дитину. У неї вже є три дочки від Брюса Уїлліса, проте Демі хоче малюка ще і від Ештона.

Мадонна до недавнього часу дивувала всіх своєю прекрасною формою. Проте недавно папарацці сфотографували її при виході з лондонського ресторану, і ці фото шокували прихильників зірки. Жорстка дієта і неймовірно важкі навантаження перетворили її на мумію. Поп-королева виглядає украй виснаженою і втомленою. 
Зараз ви читаєте новину «Рейтинг нестаріючих голівудських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути