пʼятниця, 26 березня 2010 18:51

"Регіоналка" переконує, що її чоловік гідний бути заступником Шуфрича

"Регіоналка" переконує, що її чоловік гідний бути заступником Шуфрича

"Регіоналка" Олена Бондаренко вважає, що її чоловік заслужив посаду заступника голови МНС, оскільки має величезний досвід "польової" та наукової роботи у галузі надзвичайних ситуацій.

Про це вона заявила в інтернет-конференції на ЛІГА.net, відповідаючи на запитання читачів, за які заслуги її чоловік отримав високу посаду.

"Перш ніж ставити такі питання, зайдіть на сайт МНС і прочитайте "об"єктивку" Бондаренка Андрія Юрійовича. Кадровий офіцер, який очолював більше трьох років найбільший гарнізон найпроблемнішої області в Україні, кандидат технічних наук, викладав у вузі такі дисципліни, як охорона праці, аерологія та кліматологія", - сказала Бондаренко.

"Людина, яка займалася на профільній кафедрі проблематикою техногенних катастроф, може й має займати не лише таку посаду, але і вищу. До чого тут сімейний стан" - додала вона.

За словами Бондаренко, аналогічне питання, у такому випадку, можна поставити відомому лікарю Ользі Богомолець, яка належить до відомої династії українських лікарів, та й взагалі всім фахівцям, які разом зі своїми родичами займалися спільною справою.

Як відомо, чоловік Бондаренко і син заступника голови адміністрації президента Ганни Герман Микола Коровіцин були призначені заступниками міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналка" переконує, що її чоловік гідний бути заступником Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути