понеділок, 03 серпня 2009 10:50

Red Hot Chili Peppers повертаються в жовтні

 

Американська група Red Hot Chili Peppers повернеться до активної творчої діяльності в жовтні 2009 року. Про це в інтерв"ю Billboard заявив барабанщик колективу Чед Сміт.

Учасники групи вирішили піти у відпустку, щоб відпочити один від одного і від своєї музики, після тривалого гастрольного туру на підтримку подвійного альбому Stadium Arcadium (вийшов в 2006 році). Творча відпустка затягнулася на два роки.


За цей час гітарист Red Hot Chili Peppers Джон Фрусчанте встиг випустити сольний альбом "The Empyrean", басист Флі - прослухати курс лекцій з музики в Університеті Південної Каліфорнії, а Чед Сміт - створити супергрупу Chickenfoot разом з учасниками Van Halen і Джо Сатріані. Тільки вокаліст Ентоні Кидіс не займався музикою, виховуючи півторарічного сина.

За словами Чеда Сміта, у групи поки що немає чіткого плану подальшій діяльності. Музиканти просто знову зберуться разом і почнуть імпровізувати у пошуках нових музичних ідей, а потім, ймовірно, почнуть запис чергового альбому.

Водночас до жовтня у Сміта запланований ще один тур з Chickenfoot, а також презентація дебютного альбому його інструментального проекту Chad Smith"s Bombastic Meatbats. Диск "Meet The Meatbats" вийде 15 вересня. На початку 2010 року проект розраховує випустити ще один, вже записаний студійний альбом і концертний диск.

Зараз ви читаєте новину «Red Hot Chili Peppers повертаються в жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути